Az egyéni és kollektív tanulási képesség kulcsfontosságú napjainkban 

A jelenlegi változó gazdasági környezetben, kiemelt szerep jut az emberi erőforrás kezelésére és annak megtartására. A vállalatok nagy többsége áthelyezte a napi munkavégzést az online térbe, ahol egyre kevesebb személyes interakciókra van lehetőség és amely teljesen megváltoztatja az egyes HR stratégiák megvalósítására alkalmas eszköztárat. Nagy nyomás nehezedik a HR szakemberekre, hogy megtalálják a cégük számára legalkalmasabb technikákat a kollégák és ezzel a vállalat igazi értékének megtartására.

A HR Fest Magyarország egyik legnívósabb szakmai rendezvénye és egyben legnagyobb HR eseménysorozata. Az immáron 7. éve megrendezett eseményen az idei évben mi is nagy örömmel vettünk részt, 2 programelemben is.

Mi hiszünk abban, hogy a munkavállalók képzése az egyik legfontosabb pillére nem csak az elégedettség növelésének, de a vállalkozások sikerének is. A rendezvény szervezőivel ezért úgy gondoltuk, teret adunk a cégek képzés-fejlesztési szakemberei számára, hogy a jelenlegi nem épp szokványos változó gazdasági környezet kihívásait egymás között meg tudják beszélni. Olyan fontos kérdéseket, mint az On-Boarding képzések, vagy a Self-service learning kérdéseit körbe járják, és a kihívásokra válaszokat keressenek közösen.

Az L&D Mastermind workshop keretein belül 30 magyarországi nagyvállalat – közöttük a legnagyobbak, mint pl. OTP Bank, Magyar Telekom, Coca Cola, Szerencsejáték Zrt.- képzés fejlesztési szakemberei keresték közösen a best practice-eket, a kihívásokra a megoldásokat.

Büszkék vagyunk arra, hogy egy ilyen eseménynek lehettünk a védnökei és örömmel láttuk, hogy nem csak jó hangulatú workshopot hoztunk össze a HR Fest szervezőivel, hanem nagyon sok értékes gondolat született meg az asztaloknál. Külön köszönet azoknak a szakembereknek, akik az egyes asztalok témavezetői voltak, és mederbe terelték a felvetődő gondolatokat, kérdéseket, megoldási javaslatokat.

A workshopon elhangzottakat témánként összegezve mindenki számára elérhetővé tesszük, az alábbi linken letölthető a workshop összefoglalója. Mivel úgy érezzük, hogy ezek a témák nagyon sok mindenkit érintenek és érdekelnek, úgy döntöttünk, hogy 2023-ban online workshopokat szervezünk, ahol közösen tovább gondolkodhatunk a lehetőségeken és a kihívásokra adott válaszokon. A LinkedIn felületünkön a workshopok pontos időpontjairól, témájáról, és a jelentkezés részleteiről további információkat fogunk megosztani. Addig is boldog karácsonyt mindenkinek!

digitalis oktatas

Learning and Development workshop eredménye

Az egyéni és kollektív tanulási képesség kulcsfontosságú mind a szervezeti és az egyéni sikerhez.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

nexflow elerhetőség

Cím

1117 Budapest, Alíz utca 1.
(Office Garden irodaház, B épület, 7. emelet)

nexflow elerhetőség

E-mail

nexflow@nexflow.eu